Stam tafel - STAG Design
2961
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2961,bridge-core-2.3.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Stam tafel

Stam tafel
Informatie

Massief houten salontafel die uitstekend past in een industrieel, maar ook bohemian interieur. Het massieve kopshout wordt door hoveniers en boomchirurgen in Nederland gekapt en is afkomstig van bomen die anders worden versnipperd of afgevoerd voor brandhout. Door het hout een tweede leven te geven als salontafel of kruk voorkomen we de verspilling van goed hout en creëren we duurzame producten die een verhaal vertellen.

De salontafel wordt op maat gemaakt. Er is dan ook keuze uit verschillende onderstellen en houtsoorten, zoals de kastanje, iep, beuk, eik en els. Het hout wordt zodanig behandeld dat de nerven van de boom zichtbaar blijven waardoor elk exemplaar zijn eigen unieke uitstraling behoudt.

Inspiratie

Het verhaal van een boom wordt als geen ander verteld door de tekening in de stam. De nerven van de boom, die zichtbaar zijn als de groeven in een LP, vertellen het lied van de boom tijdens zijn groei en de jaargetijden.

Categorie
Interieur